Wie zijn we?

DEVOS BV

Devos BV is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1938 door Gaston Devos, grootvader van huidig zaakvoerder Bart Devos, die de zaak overnam van zijn vader Leon in 1994 . Gaston startte een ambachtelijke zaak waar hoofdzakelijk meubels werden geproduceerd. De overstap naar algemeen schrijnwerk kwam er in de jaren vijftig, een koers die het bedrijf tot vandaag nog steeds vaart, dit met het accent op buitenschrijnwerk.

 

Wij zijn vandaag gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van op maat gemaakte ramen en deuren in hout. Dit met negen personeelsleden in de werkplaats en vijf plaatsers. Bovendien maakt de volgende generatie reeds een aantal jaren deel uit van het team.

 

De waarden die hoog in het vaandel gedragen worden, zijn: Kwaliteit, innovatie en investering.
Het is duidelijk dat deze drie aspecten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Kwaliteit is een onmisbaar gegeven in de steeds veranderende maatschappij en de veeleisende bouwvoorschriften die dit met zich meebrengt. Er wordt steeds nauwgezet gecontroleerd of alles wat geproduceerd en geplaatst wordt voldoet aan de normen. Om diezelfde reden is het enorm belangrijk steeds te innoveren en te investeren.

 

Indien u geïnteresseerd bent in ramen en deuren, maar ook houtskeletbouw, poolhouses, dakconstructies, gevelbekleding, balustrades, enz. bent u bij Devos BV sterk in houtwerk aan het juiste adres.